Bio-kutak logo

O nama

Polica sa proizvodima

BIO KUTAK je prodavnica zdrave hrane i pića, otvorena novembra 2011. godine u jednoj od najlepših i najživljih ulica Subotice, Dimitrija Tucovića br.2 (među subotičanima poznata i kao "Borovo" ulica).

U našoj prodavnici uvek možete pronaći veliki izbor zdrave hrane i pića, proizvoda namenjenih osobama sa posebnim potrebama (dijabetes, celijakija, alergije i dr.), kao i prirodne kozmetike.

Ljubazno osoblje BIO KUTKA se već godinama trudi da ispuni svaku Vašu želju, ali i da ima tačan odgovor na mnoga Vaša pitanja

Redovni kupci kojih je sve više potvrda su naših iskrenih napora.

Sa prilično radosti i ponosa BIO KUTAK Vas obaveštava o dve velike novine!

Prva je da otvaramo internet prodavnicu zdrave hrane gde ćete moći on-line da naručujete proizvode iz svog doma, kancelarije, kafića kako za sebe tako i za nekog drugog ko još uvek nije u svetu interneta.

Dok je druga novina pokretanje bloga na temu zdrave hrane.

Zbog profesionalnog angažmana autora bloga na drugom polju dinamika objavljivanja postova se menja u jednom mesečno, svakog poslednjeg četvrtka u mesecu. Hvala na razumevanju.

I to nije sve. Za sve subotičane i druge koji mogu da svrate do same radnje nudimo super mogućnost.

Imajući u vidu da pojedine bolesti i zdravstveni problemi (dijabetes, alergije, ...) beleže konstantan i značajan rasta, kao i sve više naučnih potvrda da je nepravilna ishrana jedan od glavnih uzroka ovakvog trenda, izgleda da se nameće neophodnost da "okrenemo drugi list" kada je ishrana u pitanju i učinimo ono što je do nas dok ne bude kasno.

"Šta god da je otac bolesti, majka joj je loša ishrana", kineska poslovica.

Ostajemo nepokolebljivi u nastojanju da zdrav način ishrane promovišemo kao jednu od ključnih karika zdravog života uopšte.

Na ovom putu smo zajedno i sva nova znanja i iskustva podelićemo nesebično sa Vama.

Bio kutak