Bio-kutak logo

KAKO KUPOVATI?

Naša internet prodavnica organizovana je na takav način da Vam omogućava da lako i jednostavno pronađete proizvode koje tražite i da izvršite kupovinu, a da ne morate izlaziti iz kuće. Robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Za detalje korišćenja naše internet prodavnice, molimo da pročitate ovo kratko uputstvo.

Pretraživanje proizvoda

Kliknom na "Prodavnica" na gornjem meniju otvarate stranicu sa proizvodima. Možete stići do proizvoda koje tražite na nekoliko načina:
Prvi način je pretraživanje po kategorijama. Mi ovo preporučujemo da biste mogli videti druge slične proizvode u našoj prodavnici. Da biste započeli pretraživanje, možete izabrati neku od glavnih kategorija: osnovne namirnice, posebna ishrana, kozmetika, itd. nakon čega se pojavljuje dodatni padajući meni sa podkategorijama ako ih ima.

Drugi način pretraživanja je po robnim markama, kako bi Vam omogućili da što lakše dođete do proizvoda ili grupe proizvoda koju tražite.

Treći način pretraživanja je korišćenjem brze pretrage na gornjoj strani svake stranice, u sredini. U ovo polje Pretraga se ukuca reč koja se traži.

Nakon toga se pritisne „Enter“ na tastaturi.

Kada se odlučite da kupite proizvod, klikom na "Kupi" proizvod smeštate u virtualnu korpu, gde se čuvaju svi proizvodi koje ste odabrali tokom kupovine.

Korpa

Link za korpu nalazi se na vrhu stranice sa desne strane. Klikom na link za korpu otvara se pregled trenutnog sadržaja korpe.

U korpi se nalaze svi proizvodi sa količinama koje ste ubacili, takođe prikazuje vrednost svake stavke kao i celokupne vrednosti korpe.

Sadržaj u korpi možete menjati putem simbola - za manje ili + za više ili ili da ga potpuno izbacite iz korpe klikom na crveni X sa desne strane.

Kada se odlučite da kupite proizvode koji su u korpi, kliknite na "Podaci za isporuku" koji se nalazi na dnu korpe.

Nakon unosa podataka za isporuku, birate jednu od dve opcije isporuke:
1. da Vam se proizvodi dostave kurirskom službom ili
2. da Vaše proizvode preuzmete u radnji.

Klikom na "Poruči" otvarate pregled svih detalja porudžbine.

Potvrda porudžbine

Nakon potvrđivanja porudžbine, stićiće Vam mail sa detaljima o porudžbini. Očekujte da će Vas telefonom kontaktirati osoblje BIO KUTKA, kako bi Vam potvrdili pristizanje Vaše narudžbe i dogovorili tačno vreme isporuke. Sve porudžbine koje stignu radnim danom pre podne šaljemo isti dan. Porudžbine pristigle vikendom šaljemo u ponedeljak.

Cene

Istaknute cene proizvoda su važeće maloprodajne cene izražene u dinarima i uključuju PDV.