Bio-kutak logo

ĐUMBIR U PRAHU

-20%
ĐUMBIR U PRAHU

Šifra: 429.1

800 RSD1000 RSD

Jedinica mere: kilogram

Zemlja porekla: INDIJA

ĐUMBIR U PRAHU

Opis:

Njegova lekovita svojstva su brojna. Koristi se protiv upala, za obloge protiv otoka, protiv grčeva, za smanjenje bola kod mišićnih i koštanih problema kao što je artritis, kao preventiva protiv prehlade i za smirivanje kašlja, jačanje imuniteta, poboljšava cirkulaciju i sprečava nastajanje ugrušaka krvi, delotvoran je lek protiv migrene i protiv gripa. Đumbir poboljšava pamćenje, deluje kao blagi afrodizijak, smanjuje mučninu u trudnoći bez štetnih efekata, kao i mučninu kod osoba koje teže podnose putovanja. Antiseptik je, pa uništava mikroorganizme, koristi se protiv iscrpljenosti i umora, jer podiže energiju u organizmu. Đumbir sadrži u sebi materije koje ubrzavaju metabolizam, pomaže razgradnju mesa i mleka u organizmu. On je snažan antioksidans koji pospešuje funkciju jetre i odličan je za detoksikaciju organizma.

Sastav:

Đumbir sušeni mleveni 100%

Nutritivne vrednosti:

Prosečne hraniljive vrednosti na 100g: energija 324 kcal , masti 0,75 g od kojih zasićene:0,02 g. Ugljeni hidrati 17,77 g Vlakna : 2g Belančevine: 1,82 g. So 0,01 g.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.