Bio-kutak logo

ZEO MEDIC PASTA ZA ZUBE 75ml

ZEO MEDIC PASTA ZA ZUBE 75ml

Šifra: 610

380 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ZEO-MEDIC

Zemlja porekla: SRBIJA

ZEO MEDIC PASTA ZA ZUBE 75ml

Opis:

ZEO-MEDIC pasta za zube je potpuno prirodno sredstvo za pranje zuba. Sadrži visok procenat zeolita vrhunskog kvaliteta i prirodna etarska ulja. Ne sadrži veštačke boje i arome, ne sadrži fluoride. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla. Prirodni zeolit koji se koristi u proizvodnji paste za zube je vrhunskog kvaliteta : Ima visok procenat klinoptilolita 90-95%, visok kapacitet katjonske izmene preko 180meq/100g, prosečnu veličinu čestica 5µm. Visok sadržaj etarskih ulja mente i žalfije dezinfikuju usnu duplju i održavaju svež dah tokom dana.

Sastav:

Aqua, zeolite, glycerin, sorbitol, sodium bicarbonate, sodium lauryl sulfate, xantathan gum, potassium sorbate, sodium benzoate, salvia officinalis, leaf extract, mentha piperita.

Uputstvo:

Na suvu četkicu naneti pastu i nežno masirati zube i desni. Nakon nekoliko minuta usta isprati dovoljnom količinom vode. Zube prati 2-3 puta dnevno. NAPOMENA: Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 7 godina.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.