Bio-kutak logo

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA ZEOLITOM 70g

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA ZEOLITOM 70g

Šifra: 34.2

140 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ŽELJKO ZELJKOVIĆ

Zemlja porekla: Srbija

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA ZEOLITOM 70g

Opis:

Kozje mleko sadrži vitamine: E, A, B6, i B12., takođe služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje. Kombinacija jestivih ulja, kao osnova sirovina i glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E i K kao i mineralima: kalijumom, fosforom, natrijumom, kalijumom i gvožđem: omega-3 i omega-6 masnim kiselinama te brojnim antioksidansima i zahvaljujući njima hrani kožu, usporava njeno starenje, Zeolit – Zeolit služi za prevenciju dejstva slobodnih radikala kao najjači antioksidant i stimulans imunog sistema. Upotrebom sapuna od kozjeg mleka sa dodatkom zeolita, uklanjaju se toksične materije i neprijatni mirisi sa kože.

Sastav:

Sveže kozje mleko, kombinacija jestivih biljnih ulja- maslinovo, palmino, kukuruzno, bademovo, sojino ili suncokretovo.,, kaustična soda.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.