Bio-kutak logo

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA MEDOM 70g

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA MEDOM 70g

Šifra: 34.4

150 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ŽELJKO ZELJKOVIĆ

Zemlja porekla: Srbija

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA SA MEDOM 70g

Opis:

Kozje mleko sadrži vitamine: E, A, B6, i B12., takođe služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje. Kombinacija jestivih ulja, kao osnova sirovina i glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E i K kao i mineralima: kalijumom, fosforom, natrijumom, kalijumom i gvožđem: omega-3 i omega-6 masnim kiselinama te brojnim antioksidansima i zahvaljujući njima hrani kožu, usporava njeno starenje, Med – Apiterapija je deo holističke medicine i podrazumeva upotrebu meda i ostalih pčelinjih proizvoda u prevenciji i lečenju bolesti.Poznato je da med ubija bakterije koje imaju tendenciju razmnožavanja. Med sadrži različite šećere, esencijalne aminokiseline, voćne kiseline, enzime, prirodne „antibiotike“ – fitonicide, vitamine i minerale, antioksidanse. Nakon upotrebe sapuna, koža je čistija, mekša i lepša. Med hrani kožu, čini je elastičnijom i usporava proces starenja.

Uputstvo:

Preporučuje se za pranje kose, lica, tela, a pored toga služi i za brijanje s tim da ne isušuje kožu. Za telo: Pokvasiti sapun, naneti na telo, blago trljati nekoliko minuta i isprati. Za pranje kose: Direktno utrljavati u kosu, masirati glavu nekoliko minuta i isprati.Postupak ponoviti po želji više puta. Za brijanje: Pokvasiti sapun, utrljati na predeo za brijanje da se napravi tanak

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.