Bio-kutak logo

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA KLASIK 70g

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA KLASIK 70g

Šifra: 34.6

150 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ŽELJKO ZELJKOVIĆ

Zemlja porekla: Srbija

SAPUN OD KOZIJEG MLEKA KLASIK 70g

Opis:

Lekovitost kozjeg mleka je poznata zbog sadržaja vitamina: E, A, B6 i B12. Mleko takođe služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje. Kombinacija jestivih ulja, kao osnovna sirovina i glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E i K kao i mineralima: kalcijumom, kalijumom i gvožđem; omega -3 i omega - 6 masnim kiselinama te brojnim antioksidansima. Zahvaljujući njima, ubrzava regeneraciju, usporava starenje kože, te je čini vitalnom i elastičnom. Redovnom upotrebom ovog sapuna nokti postaju čvršći i elastičniji. Neutralan pH 7-8. Sapun nije testiran na životinjama.

Sastav:

Sveže kozje mleko, kombinacija jestivih biljnih ulja- maslinovo, palmino, kukuruzno, bademovo, sojino ili suncokretovo.,, kaustična soda.

Uputstvo:

Za telo: Pokvasiti sapun, naneti na telo, blago trljati nekoliko minuta i isprati. Za pranje kose: Direktno utrljavati u kosu, masirati glavu nekoliko minuta i isprati.Postupak ponoviti po želji više puta. Za brijanje: Pokvasiti sapun, utrljati na predeo za brijanje da se napravi tanak

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.