Bio-kutak logo

MAGNEZIJUM U SPREJU 200ml

MAGNEZIJUM U SPREJU 200ml

Šifra: 421

520 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SHIRKO

Zemlja porekla: SRBIJA

MAGNEZIJUM U SPREJU 200ml

Opis:

Tretmani magnezijum uljem poboljšavaju funkciju naših ćelija i imunog sistema, štite ćelije od oksidativnog oštećenja, povećavaju limfnu cirkulaciju. Magnezijum ulje masažama ubrzava proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim). Transdermalna upotreba magnezijum ulja je brz i precizan način da se poprave hronična i degenerativna stanja izazvana njegovim nedostatkom. Preporučuje se početna upotreba sa nižim dozama. Izbegavajte kontakt magnezijum ulja sa očima i sluznicom, ukoliko se to ipak dogodi, isperite čistom vodom. Ako dobijete crvenilo kože, osetite svrab ili sličnu neprijatnost razblažite rastvor pre korišćenja dok se organizam ne prilagodi ili prekinite korišćenje.

Sastav:

Magnezijum hlorid* (400 mg/ml), Magnezijum sulfat, pečišćena voda

Uputstvo:

Dnevne doze kod preventivnog korišćenja ne treba da pređu 5 ml (dve kafene kašičice). Nanesite raspršivačem magnezijumovo ulje na kožu. Da ublažite bol utrljavajte ulje u bolnu regiju i osetićete ubrzo olakšanje, nakon pola sata posle primene isperite tretiranu regiju. Masažama magnezijum uljem ubrzavamo proces podmlađivanja (obnavljanja starih ćelija novim).

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.