Bio-kutak logo

MAGNEZIJUM HLORID GEL 200ml

MAGNEZIJUM HLORID GEL 200ml

Šifra: 773

399 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: HEMA-KHEYA-NEYE

MAGNEZIJUM HLORID GEL 200ml

Opis:

Mg hlorid gel je prirodni mineral koji pomaže kod bolova u vratu i leđima, ukočenosti zglobova i upale mišića. Magnezijum hlorid gel pokazao se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba. Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, tada magnezijum biva upijen u neizmenjenom obliku. Kod žena koje pate od PMS napetosti pronađeno je da imaju nizak nivo magnezijum .Magnezijum održava kožu elastičnom, ublažava znake starosti, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Svakodnevnim nanošenjem Magnezijum hlorid gela na kožu nivo magnezijuma može se obnoviti za 4 - 6 nedelja.

Sastav:

Magnezijum hlorid prirodnog porekla 64g/200ml destilovana voda, prirodni zugšnjivač.

Uputstvo:

Promućkati pre upotrebe. Naneti nekoliko kapi gela na kožu, zglobove i bolna mesta, ispod pazuha, kolena i sl. Ne prekrivati kožu odećom dok ne upije gel.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.