Bio-kutak logo

KOMPLET ZA ČUKLJEVE

KOMPLET ZA ČUKLJEVE

Šifra: 861

1300 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: GAVEZ

KOMPLET ZA ČUKLJEVE

Opis:

Redovnom i dugotrajnom upotrebom prema priloženom uputstvu, čukljevi prestaju biti bolni, upaljeni i crveni. Vremenom se smanjuju. Brojna iskustva pokazuju da se primenom ovog preparata deformacija čukljeva može uspešno preduprediti. Efekat tretiranih čukljeva je dugotrajan.

Sastav:

Biljna tinktura od osušenog ko¬rena gaveza (symphytum offi¬cinale), na bazi alkohola (u tragovima sadrži acetil¬sa¬li¬cilnu kiselinu). Spravlja se po tradicionalnoj recepturi.

Uputstvo:

Ujutro i uveče tinkturom pre¬mazati čukljeve, nožne prste i jastučiće ispod nožnih prstiju. Svaki put načiniti pet premaza. Osim toga, potrebno je sredinom dana tinkturom premazati celo stopalo sa 2 premaza (tabane, gornji deo stopala, iznad pete tetivu i gležanj). Pre spavanja na čukljeve blago utrljavati mast od gaveza oko 10 minuta. Tinkturu čuvati na tamnom mestu, a mast u frižideru.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.