Bio-kutak logo

ETARSKO ULJE LIMUN TRAVA 10ml

ETARSKO ULJE LIMUN TRAVA 10ml

Šifra: 684

270 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: HERBATERIA

ETARSKO ULJE LIMUN TRAVA 10ml

Opis:

Etarsko ulje limun trave je snažan antiseptik i baktericid pa se koristi za dezinfekciju vazduha. Pomaže kod sportskih ozleda, istegnuća, bolova u mišićima, modrica i iščašenja (koristiti u uljima za masažu dodati 10-20 kapi etarskog ulja limuna u 30 ml biljnog ulja ). Dobar je repelent, odbija komarce i druge insekte. Deluje antidepresivno i opuštajuće pa je jedno od najčešće korišćenih ulja u saunama. Veoma je jako pa ga treba koristiti oskudno da ne bi nadražilo kožu. Opuštajuće delovanje na psihu se postiže samo pri upotrebi u niskim koncentracijama, a u visokim se postiže suprotan efekat.

Uputstvo:

Napravite sami ulje za masažu protiv bolova u mišićima, modrica i iščašenja: dodati 6 kapi etarskog ulja limun trave u 30 ml biljnog ulja kao što su ulje semenki grožđa, suncokretovo, bademovo, maslinovo itd.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.