Bio-kutak logo

ETARSKO ULJE KEDAR 10ml

ETARSKO ULJE KEDAR 10ml

Šifra: 689

380 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: HERBATERIA

ETARSKO ULJE KEDAR 10ml

Opis:

Eterično ulje kedra je prijatnog nežnog drvenastog mirisa, poreklom iz Severne Amerike. Dobija se destilacijom drveta kedra. Ulje kedra umiruje, balansira energetski nivo i produbljuje spiritualnost. U aromaterapiji, kedar se koristi za pospešivanje samopouzdanja, ublažavanje stresa i nervoze. Delotvoran je u tretiranju infekcija disajnih organa, a pomaže i kod urinarnih infekcija. Osim za negu problematične kože, uspešno se koristi protiv peruti i poboljšanja rasta kose. Takođe se često koristi u muškoj kozmetici, naročito u losionima i kremama posle brijanja. Sa etarskim uljem kedra pouzdano ćete zaštiti garderobu u ormarima od moljaca.

Uputstvo:

U terapiji parom (aroma lampa ili difuzer), 3 kapi kedra, 2 kapi palamarose i 2 kapi limunskog eukaliptisa za pročišćavanje misli i balansiranje uma. Za tretiranje disajnih organa - u posudu sa toplom vodom dodajte par kapi kedra i par kapi eukaliptusa. Prekrijte glavu peškirom i udišite. NAPOMENA: Eterska ulja nikada ne treba nanositi nerazređena na kožu jer mogu da izazovu iritaciju i alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima ( bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado...) koja u mnogome pojačavaju njihovo dejstvo. Izuzetak je etersko ulje lavande koje se može naneti direktno na malu površinu kože.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.