Bio-kutak logo

ETARSKO ULJE GERANIJUM 10ml

ETARSKO ULJE GERANIJUM 10ml

Šifra: 923

600 RSD

Jedinica mere: kom

Proizvođač: HERBATERIA

Zemlja porekla: SRBIJA

ETARSKO ULJE GERANIJUM 10ml

Opis:

Zbog sadržaja alkohola ovo ulje deluje protiv nekih patogenih bakterija i gljivica. Takođe, deluje i blago spazmolitički i umirujuće na centralni nervni sistem. Upotrebljava se kod menopauze. Smatralo se da balansira polne hormone, taj efekat je veroavtno posredovan umirujućim delovanjem na CNS. Etarsko ulje geranijuma se koristi za: gljivične i bakterijske infekcije kože (kandidijaza, akne), negu kože, stres, nervoza, sezonski umor.

Uputstvo:

Zbog sadržaja alkohola ovo ulje deluje protiv nekih patogenih bakterija i gljivica. Takođe, deluje i blago spazmolitički i umirujuće na centralni nervni sistem. Upotrebljava se kod menopauze. Smatralo se da balansira polne hormone, taj efekat je veroavtno posredovan umirujućim delovanjem na CNS. Etarsko ulje geranijuma se koristi za: gljivične i bakterijske infekcije kože (kandidijaza, akne), negu kože, stres, nervoza, sezonski umor. NAPOMENA: Eterska ulja nikada ne treba nanositi nerazređena na kožu jer mogu da izazovu iritaciju i alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima ( bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, jojoba ulje, avokado...) koja u mnogome pojačavaju njihovo dejstvo. Izuzetak je etersko ulje lavande koje se može naneti direktno na malu površinu kože.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.