Bio-kutak logo

ETARSKO ULJE BOSILJKA 10ml

ETARSKO ULJE BOSILJKA 10ml

Šifra: 688

300 RSD

Jedinica mere: komad

Zemlja porekla: Srbija

ETARSKO ULJE BOSILJKA 10ml

Opis:

Bosiljak je opšte poznata začinska biljka, koja ima puno varijeteta i tipova. Poznat je kao sveta biljka, i smatra se da baš bosiljak obezbeđuje da se sveta voda ne kvari.

Uputstvo:

Etarsko ulje bosiljka se koristi za: - kao antibakterijsko ulje za infekcija u digestivnom traktu - nadutost, lošu probavu, grčeve u digestivnom traktu - za mišićne spazme i poremećaje cirkulacije (lokalno) - za hroničan umor - za umirenje Kontraindikacije: Ne koristiti u trudnoći, kod dojilja, hormon zavisnih tumora jajnika i dojke, nije namenjeno za upotrebu kod dece. Za oralnu upotrebu posavetujte se sa aromaterapeutom. Za spoljašnju upotrebu neophodno je etarsko ulje bosiljka razblažiti u nekom baznom ulju (bademovo, maslinovo, kokosovo...)

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.