Bio-kutak logo

DEO STIK GAIA 45ml

DEO STIK GAIA 45ml

Šifra: 420.1

750 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: AGARWOOD

Zemlja porekla: SRBIJA

DEO STIK GAIA 45ml

Opis:

White lotus deo-stik 3-u-1 Gaia koji divno miriše u biorazgradivoj ambalaži bez aluminijuma i bez parabena. Aktivni ugalj, kleka, kedar. White lotus deo-stik nije antiperspiranti, znači znojenje je normalno, njegov efekat je da neutrališe nepirjatne mirise.

Sastav:

Sodium Bicarbonate, Bentonite clay, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospremum Parki (Shea Butter), Beeswax (Cera Alba), Activated Charcoal, Cedrus Atlantica, Bark Oil, Juniperus Communis Oil.

Uputstvo:

White lotus deo-stikovi su u črvstom stanju i upotreba je vrlo jednostavna, poguraju se palcem odole da bi se istisnuli. Čim se naslone na pazuh, pod dejstvom telesne temperature omekšavaju i lako se nanose na kožu. Tekstura je praškasto-masna, deo-stikovi su minimalno masni, ne ostaju na odeći, sem ako se ne nanesu previše.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.