Bio-kutak logo

BRAHMI ULJE ZA KOSU 100ml

BRAHMI ULJE ZA KOSU  100ml

Šifra: 571

600 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: BAIDYANATH

Zemlja porekla: INDIJA

BRAHMI ULJE ZA KOSU 100ml

Opis:

Poboljšava kapilarnu cirkulaciju u koži i tako sprečava nastajanje štetnih materija, uklanja izumrle ćelije na skalpu (perut), hrani i jača koren kose, sprečava opadanje, pospešuje rast kose, vraća kosi prirodnu boju i sjaj, daje kosi gustinu i elastičnost., sprečava i smanjuje gubitak boje (sede vlasi), sprečava pucanje na krajevima kose, deluje smirujuće i ishranjujuće na centralni nervni sistem, doprinosi dubokom i mirnom snu, poboljšava pamćenje.

Sastav:

Brahmi (Bacopa monieri) i amalaki (Emblica officinalis).

Uputstvo:

Bar dva puta nedeljno utrljavajte dovoljno ulja u kožu glave. Masirajte oko 5 minuta. Možete da isperete posle pola sata, a ako vam ne smeta, ostavite tokom dana. Najbolji efekat se postiže ako se ulje utrljava uveče pre spavanja i ostavi preko noći. Ujutro operite kosu ajurvedskim šamponom.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.