Bio-kutak logo

VITALINE SIRĆE 500ml

VITALINE SIRĆE 500ml

Šifra: 112.1

160 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: DR. ANDRA

Zemlja porekla: SRBIJA

VITALINE SIRĆE 500ml

Opis:

Jabukovo sirće "Dr. Andra - Vitaline" od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrata krušine, koprive, morača i šipurka, izvorno sadrži vitamin C i mineralne materije koje blagotvorno deluju na Vaš organizam i koriste se kao dopuna ishrani. Krušina, kopriva, morač i šipurak su biljke čija je lekovitost poznata vekovima. Ponašaju se kao prirodni diuretik i laksativ, delujući na digestivni trakt izbacuju toksine iz organizma. Preporučuje se svakodnevna upotreba proizvoda "VITALINE" zbog njegove koristi i osvežavanju organizma, očuvanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Sastav:

Jabukovo sirće "Dr. Andra - Vitaline" od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrata krušine, koprive, morača i šipurka.

Uputstvo:

Dr Andra jabukovo sirće Vitaline koristite tako što ćete dve kafene kašike ovog sirćeta, razblažiti sa 2 dl vode i zasladiti po želji sa malo meda. Pre upotrebe ga obavezno promućkati.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.