Bio-kutak logo

TAPIOKA SKROB ORGANSKA 200g

TAPIOKA SKROB ORGANSKA 200g

Šifra: 796

270 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: BIO ŠPAJZ

Zemlja porekla: KAMBODŽA

TAPIOKA SKROB ORGANSKA 200g

Opis:

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa. S obzirom da je u pitanju skrob, gotovo 100% sastava čine ugljeni hidrati, bez zasićenih masti, proteina i natrijuma. Ugljeni hidrati su osnovni izvor energije i treba da čine najveći deo dnevnog unosa kalorija. Unosom dovoljne količine ugljenih hidrata osigurava se visok nivo energije za aktivnosti tokom celog dana. Pored ugljenih hidrata, tapioka sadrži i manje količine gvožđa, neophodnog za normalno funkcionisanje ljudskog tela i kreiranje crvenih krvnih zrnaca.

Sastav:

Tapioka.

Uputstvo:

Meša se sa drugim bezglutenskim brašnima za hleb i peciva ili se koristi samostalno kao zgušnjivač.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost 1498kJ/358kcal. Masti 0.2 g od kojih zasićene masne kiseline 0.01 g, ugljeni hidrati 88.69 g od kojih šećeri 3.35 g, proteini 0.19 g, vlakna 0.9 g, so 0 g.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.