Bio-kutak logo

RAŽENE PAHULJICE

RAŽENE PAHULJICE

Šifra: 213

160 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

Proizvođač: ITALICO

Zemlja porekla: SRBIJA

RAŽENE PAHULJICE

Opis:

Ražene pahuljice se proizvode od prečišćenih celih zrna raži, tehnološkim procesima koji značajnije ne menjaju hranljivu vrednost namirnice. Osnovni procesi izrade pahuljica su čišćenje i selektiranje zrna, vlaženje parom, pahuljičenje, sušenje i pakovanje. Koriste se u proizvodima za doručak kao što su musli, mogu se upotrebljavati u konditorskoj industriji kao dodatak proizvoda od integralnih žitarica. Od njih se pripremaju i zasebna, instant jela u obliku kaša ili se koriste kao dodatak pecivima.

Uputstvo:

Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 10 minuta 1. prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem izboru: toplom vodom, toplim mlekom, pripodnim sokom, jogurtom...) 2. promešajte, i ostavite da odstoji 3. pretvorite svoj doručak u topli dezert. Dodajte: banane, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice netafinisanog šećera od trske....

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.