Bio-kutak logo

PAHULJICE OD PIRINČA 300g

PAHULJICE OD PIRINČA 300g

Šifra: 471

290 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SLAVUJ

Zemlja porekla: RUSIJA

PAHULJICE OD PIRINČA 300g

Opis:

Pirinčane pahuljice su pripremljene pomoću napredne tehonologije od najboljih sorti odabranog pirinča. Pahuljice od pirinča sadrže mnoštvo neophodnih vitamina i minerala. Bogate su fosforom, magnezijumom a od vitamina sadrže PP, B1, B4, B6. Kaša od pirinča je na prvom mestu po količini skroba i spada u visokokalorične proizvode. Visok sadržaj kalijuma čini je korisnom pri sklonosti organizma ka otocima i kardiovaskularnim oboljenjima. Potpomažu dobrom snu, otklanjaju osećaj žeđi, pomažu kod bolesti bubrega i bešike. Osim toga, poboljšavaju i rad imunog sistema.Zrno pirinča oljušteno od kore, šlifovano, popareno pod pritiskom i spljošteno. Zrno ne gubi svoja prirodna svojstva.

Uputstvo:

Prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po ukusu toplim mlekom, vodom, sokom, jogurtom). Promešajte, poklopite i ostavite da odstoji 3-5 minuta. Po želji dodati: suvo, sveže ili koštunjavo voće, džem, crnu čokoladu i slično.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.