Bio-kutak logo

PAHULJICE OD HELJDE 500g

PAHULJICE OD HELJDE 500g

Šifra: 170

600 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SLAVUJ

Zemlja porekla: RUSIJA

PAHULJICE OD HELJDE 500g

Opis:

Heljdine pahuljice su izvor ugljenih hidrata, vredne celuloze, vitamina i mikroelemenata. Obezbeđuje energiju za ceo dan, pomažu pri varenju i održavanju osećaja sitosti. Tajna kvaliteta naših heljdinih pahuljica je jednostavna. Mi uzgajamo heljdu u klimatski i ekološki optimalnoj oblasti, u Rusiji. Zrno čistimo od ljuspice, ne povređujući opnu, parimo ga pod pritiskom i spljoštavamo. Zrno ostaje celo i ne gubi svoja prirodna svojstva. Tako dobijamo zdrav i hranjiv doručak.

Sastav:

100% pahuljice od heljde.

Uputstvo:

Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 3 minuta 1. prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem izboru: toplom vodom, toplim mlekom, pripodnim sokom, jogurtom...) 2. promešajte, i ostavite da odstoji 3 munuta (5-7 minuta ako prelivate hladnim napitkom) 3. pretvorite svoj doručak u topli dezert. Dodajte: banane, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice netafinisanog šećera od trske....

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.