Bio-kutak logo

NAPITAK OD SOJE U PRAHU NATURAL 300g

NAPITAK OD SOJE U PRAHU NATURAL 300g

Šifra: 81

470 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ZAJIC

Zemlja porekla: ČEŠKA REPUBLIKA

NAPITAK OD SOJE U PRAHU NATURAL 300g

Opis:

Sojin napitak u prahu ZAJÍC ima karakterističan kremasti ukus i iz tog razloga je popularan kao idealna alternativa za kravlje mleko. To je dugotrajno sterilisano i homeginzovano sojino mleko u prahu vrhunskog kvaliteta i izuzetno prijatnog ukusa. Sojino mleko u prahu ZAJIC, obiluje prirodnim biljnim estrogenima koji su značajni za regulisanje hormonalnog statusa, posebno kod žena. Zdravi napitak sa kojim možete da se osvežite, ali i da pripremite puding, musli, sos, milk šejk ili kafu. Bez laktoze, bez glutena, bez GMO.

Sastav:

Kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, soja prerađena na visokoj temperaturi, 30, 5%, regulator kiseline kalijum fosfat, emulgator E 471, sredstvo protiv grudanja solicijum dioksid, so, prirodno identično bojilo karoten.

Uputstvo:

Pomešajte 25 g, 2 velike kašike ili 6 malih kašičica napitka sa 250 ml vruće vode.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.