Bio-kutak logo

MUSLI BRUSNICA 500g

MUSLI BRUSNICA 500g

Šifra: 453

300 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: BIO UNA doo

Zemlja porekla: SRBIJA

MUSLI BRUSNICA 500g

Opis:

Brusnica je bogata vitaminima A, C, kalijumom, mineralima i vlaknima, ima jako antioksidativno dejstvo i dokazano je da deluje: u prevenciji karidovaskularnih bolesti, kao prirodni antibiotik, na upale i infekcije bešike i mokraćnih kanala… Suvo grožđe ima veliku količinu vitamina A, beta-akrotena i akrotenoida te dobro utiče na zdravlje očiju, podstiče apsorpciju vitamina i minerala iz ostalih namirnica koje se unose tokom dana i time doprinose jačanju imunog sistema. Suncokret sadrži sve esencijalne aminokiseline, veću količinu vitamina E, kompleksa B vitamina kao i vitamina A, razne minerale te snižava holesterol u krvi i veoma je zdrava namirnica.

Sastav:

Brusnica kandirana, pahuljice ovsene, pahuljice ječmene, pahuljice ražene, pahuljice pšenične, kornfleks, suvo grožđe, suncokret jezgro sirovo, ekspandirani pirinač.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.