Bio-kutak logo

EPSOM SOLI 600g

EPSOM SOLI  600g

Šifra: 46

636 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SHIRKO

EPSOM SOLI 600g

Opis:

Detoksikacija organizma. Detoksikujte lice, telo i rešava hemoroide, oticanje zglobova i reumatske bolove, poboljšajte još koncentraciju i san. Obezbedite Vašem organizmu više energije i svežine. Epsom soli kupke su pogodne za trudnice sa otečenim nogama, a mogu se praviti i kupke za malu decu. Možete ispirati nos, ublažiti tegobe kod prehlade, upale sinusa, grla, i koristiti ga za inhalaciju. Svojim alkalnim dejstvom pomažu kod reume i artritisa i izvlače otrove iz organizma jer epsom soli aktiviraju proces reverzne osmoze i kroz nju uklanjaju toksine iz tela. Nakon tretmana Vaša koža će biti podmlađena, mekša i elastičnija. Za uklanjanje celulita. Epsom kupka pouzdano oslobađa od stresa, smanjuje bol izazvan zapaljenjima, kod reume i artritisa. Za detoksikaciju organizma od: nikotina, smoga, loše ishrane, zračenja ekrana, rendgena, mobilnog.

Sastav:

Magnezijum sulfat – Epsom so za kupanje (Gorka so) je 100% prirodni mineral ali nije pogodan za jelo.

Uputstvo:

EPSOM I ZRAČENJE U kadu sa toplom vodom sipajte pola šolje epsom soli i jednu šolju sode bikarbone. Ova kupka sprečava posledice zračenja od: rentgena, lečenja raka zračenjem, zračenja ekrana, mobilnog telefona , elektromagnetnog atmosferskog smoga (antene, repetitori…). OSTALE PRIMENE EPSOM SOLI Udisanje (inhalacija ) isparenja epsom soli rastvorenih u vreloj izvorskoj vodi pomaže astmatičarima (kod teških napada se daje intravenski jer smanjuje inflamaciju vazdušnih prolaza i olakšava normalan protok vazduha). Slana isparenja će olabaviti sluz u plućima i iskašljavanje će biti produktivnije. Vodeni topli rastvor epsom soli može se privijanjem primeniti na artritične zglobove.Tako se smanjuje njihovo oticanje (hipertonično izvlačenje vode iz otoka) i ukočenost okolnih mišića tako da dolazi do značajnog olakšanja. Intra venski ili intramuskularno se daje trudnicama u cilju sprečavanja prevremenog porođaja. Takođe se daje da se spreče grčevi tokom porođaja.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.