Bio-kutak logo

VIDOVA TRAVA - VIDAC

VIDOVA TRAVA - VIDAC

Šifra: 766

800 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

VIDOVA TRAVA - VIDAC

Opis:

Primarno se koristi u lečenju različitih oboljenja očiju, a takođe važi i za jedno od najboljih sredstava koje nam je dala Priroda za lečenje bora u predelu oko očiju. Vidac trava, lekovitost ispoljava i kod lečenja gripa, ali i prehlade, pa čak i bronhitisa. Takođe, smatra se da poboljšava varenje, kao i da pomaže kod otklanjanja bolova u želucu. Uz sve to,vidac trava smanjuje nervnu napetost, a pomaže i u slučaju glavobolje kada je ona izazvana stresom ili nervozom. Uspešno otklanja i nesanicu, jer deluje umirujuće na nerve, a zanimljivo je da se vidac trava koristi i u slučajevima trovanja, bilo alkoholom bilo nikotinom, buduć da čisti organizam od otrova i pomaže njegovom jačanju. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Herba vidove trave 100%.

Uputstvo:

1 kafena kašičica čaja se prelije sa 2,5 dl ključale vode i ostavi kratko da odstoji ( najduže 10 minuta ). Zatim se procedi i koristi za obloge. Obloge se stavljaju na uobičajen način: natopi se komadić sterilne vatice, ocedi i stavi na zatvorene oči. Vrlo je važno da vodite računa o tome da kada koristite vidac čaj za obloge uvek pripremate svež čaj, te ga ostavite najpre da se malo prohladi i onda koristite za pripremu obloga. Ukoliko, pak želite da koristite za unutrašnju upotrebu vidac čaj, pripremate ga na isti način i pijete u gutljajevima. Takođe, možete se njim i ispirati, a u tom slučaju možete dodati vrlo malo morske soli u ovako pripremljen vidac čaj.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.