Bio-kutak logo

ULJE SEMENKI PAPRIKE HLADNO PRESOVANO 100ml

ULJE SEMENKI PAPRIKE HLADNO PRESOVANO 100ml

Šifra: 8606106334838

230 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LINUM

Zemlja porekla: SRBIJA

ULJE SEMENKI PAPRIKE HLADNO PRESOVANO 100ml

Opis:

Hladno presovano ulje semenki paprike je prijatnog mirisa i blago pikantnog karakterističnog ukusa. Ulje semenki paprike je bogato vitaminom E i sadrži preko 50% nezasićenih masnih kiselina.

Sastav:

100% čisto hladno presovano jestivo biljno ulje semenki paprike.

Uputstvo:

Koristi se kao salatno ulje i za mariniranje mesa i ribe za rostilj. Ulje semenki paprike ubrzava metabolizam i stimuliše varenje, poboljšava vid, štiti od infekcije, pozitivno deluje na kardiovaskularni sistem. Pomaže u lečenju reumatidnog artritisa kao i kod uganuća i povreda mišića. Snažno deluje na kapilare ,povećava njihovu propustljivost i održava njihovu elastičnost. Za negu kože koristi se u tretmanu celulita, usporene cirkulacije, naročito kod sindroma hladnih nogu, kao i kod reume i otečenih zglobova , ubrzava oporavak mišića nakon povreda.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.