Bio-kutak logo

ULJE KOŠTICE KAJSIJE HLADNO CEĐENO 250ml

-10%
ULJE KOŠTICE KAJSIJE HLADNO CEĐENO 250ml

Šifra: 8606106334821

1259 RSD1400 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LINUM

Zemlja porekla: SRBIJA

ULJE KOŠTICE KAJSIJE HLADNO CEĐENO 250ml

Opis:

Hladno ceđeno ulje koštica kajsija bogato je oleinskom i linolna, nezasićenim masnim, kiselinama kao i vitaminima A, C i E. Poseduje dobru termustabilnost, pa se može koristiti za kuvanje i pečenje hrane, ali se najčešće upotrebljava kao salatno ulje.

Sastav:

100% čisto hladno presovano jestivo biljno ulje jezgra koštice kajsije.

Uputstvo:

Najčešće se upotrebljava kao salatno ulje. Bogatsvo nezasićenim masnim kiselinama blagotvorno utiče na kardiovaskularni sistem i snižava loš holesterol. Hladno ceđeno ulje koštica kajsija ima sadžaj lipida sličan ljudskoj koži, to je jedan od osnovnih razloga zbog kojeg ovo ulje izuzetno povoljno deluje na ljudsku kožu. Dubinski vlaži kožu, čineći je glatkom i sjajnom, te je naročito pogodno za suvu, dehidriranu, kožu. Ubrzava oporavak oštećenih slojeva kože, povećava elastičnost i čvrstoću kože, naročito u predelu lica, te je dragoceno sredstvo protiv bora.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.