Bio-kutak logo

STEVIAN VIŠNJA SA ČIA SEMENOM

STEVIAN VIŠNJA SA ČIA SEMENOM

Šifra: 532.3

1000 RSD

Jedinica mere: kilogram

Proizvođač: NANA PROM

Zemlja porekla: SRBIJA

STEVIAN VIŠNJA SA ČIA SEMENOM

Opis:

Jednom rečju “nutritivna bomba”, ovaj keks je proizvod delikatnog ručnog rada koji održava svežinu višnje, a zajedno sa čija semenom i kokosom pretstavlja prirodan izvor omega 3 masnih kiselina, antioksidanta, vitamina kao i dijetalnih vlakana. Stevian Višnja je napravljen od integralnog brašna od celog zrna pšenice i kvalitetnog punomasnog kakaoa. Za naš Stevian keks koristimo prirodan, nisko-glikemjski zasladjivac Steviju i odlican je primer zdravog i slatkog. Pronašli ste prirodno osveženje za popodnevne sate! – bogato vlaknima – posno – bez šećera – bez veštačkih aditiva – bez hidrogenizovane masti – bez trans-masti

Sastav:

Integralno pšenično brašno, višnja, biljna mast, zaslađivač maltitol, kokos, kakao, chia seme, prašak za pecivo, prirodna aroma višnje, zaslađivač stevia.

Uputstvo:

NAPOMENA: prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Alergen info:

Gluten.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.