Bio-kutak logo

STEVIAN MALINA

STEVIAN MALINA

Šifra: 532.1

1000 RSD

Jedinica mere: kilogram

Proizvođač: NANA PROM

Zemlja porekla: SRBIJA

STEVIAN MALINA

Opis:

Domaća ručna izrada ovog keksa uključuje u svoj sastav integralno brašno od celog zrna pšenice, kao i seme lana, suncokreta i susama bogatih omega 3 masnim kiselinama, vitaminima, mineralima, dijetalnim vlakanima.. Celovitost maline sa svim semenima daje jedan kompetan obrok keks za savršen doručak ili užinu. Za naš Stevian keks koristimo prirodan, nisko-glikemjski zasladjivac Steviju i odlican je primer zdravog i slatkog. Priredite sebi lako, a hranjivo zadovoljstvo ukusa. – bogato vlaknima – posno – bez šećera – bez veštačkih aditiva – bez hidrogenizovane masti – bez trans-masti

Sastav:

Integralno pšenično brašno, malina min 10% , biljna mast, zaslađivač maltitol,susam, kokos, suncokret, skrob, prašak za pecivo, zaslađivač stevia.

Uputstvo:

NAPOMENA: prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

Alergen info:

Gluten.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.