Bio-kutak logo

SREBRNA SVILENICA

SREBRNA SVILENICA

Šifra: 879

3000 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

SREBRNA SVILENICA

Opis:

Lekovita svojstva srebrne svilenice: suzbija potrebu i zavisnost za slatkim, smanjuje apsorpciju šećera u crevima, poboljšava rad gušterače, održava zdrav metabolizam glukoze, pomaže održavanju normalne težine, pospešuje izlučivanje urina, djeluje antibakterijski, potiče cirkulaciju, pomaže u lečenju infekcija disajnih puteva. Preliminarna istraživanja su takođe otkrila da srebrna svilenica može smanjiti rizik od raka dojke te zaštititi od delovanja radijacije. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Herba srebrne svilenice 100%.

Uputstvo:

Jednu do dve kašičice čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti da odstoji 10 minuta pa procediti. Pravilna upotreba zahteva da se čaj srebrne svilenice konzumira 15 minuta pre obroka nakon čega će se receptori u telu (zaduženi za unos glukoze u krv) popuniti srebrnom svilenicom iz čaja. Deluje 1-2h nakon što se popije. VAŽNE NAPOMENE Mehanizam dijabetičkog sindroma varira od pacijenta do pacijenta, a učinci na lek ili dodatak takođe može varirati u skladu s tim. Srebrna svilenica nije preporučljiva ljudima s niskom vrednošću glukoze, trudnicama i dojiljama.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.