Bio-kutak logo

PREČICA - CRVOTOČINA

PREČICA - CRVOTOČINA

Šifra: 581

3200 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

PREČICA - CRVOTOČINA

Opis:

Ima višestruko delovanje na ljudski organizam. Deluje kao antireumatik, dermetik, diuretik, laksativ i sekretolik. Ova biljka kao takva se koristi u otklanjanju tegoba reumatskih bolesti, upalnih procesa mokraćnih puteva i bešike, jetre, bubrega, želuca, creva, zatim gihta, žutice i rahitisa. Ova biljka je nezaobilazna kod upale jetre, mononukleoze, pojave bolesnih izraslina na vezivnom tkivu jetre, čak i kad su oboljenja već zloćudna. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Herba prečice 100%.

Uputstvo:

Jednu ravnu kašiku čaja popariti sa 2,5 dl vode, ostaviti kratko da odstoji i procediti. VAŽNE NAPOMENE Pažnja! Ne držati da stoji duže od 30 sekundi i nikako ne kuvati, već samo preliti vodu preko biljke. Pije se samo jedna šolja dnevno gutljaj po gutljaj, i to ujutro, pola sata pre doručka.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.