Bio-kutak logo

PAHULJICE OD PROSA 300g

PAHULJICE OD PROSA 300g

Šifra: 472

290 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: SLAVUJ

Zemlja porekla: RUSIJA

PAHULJICE OD PROSA 300g

Opis:

Prosene pahuljice su pripremljene od odabranih zrna prosa, koja su spljoštena u tanke pahuljice, bez dodatka, bez konzervansa. Sadrže vitamine i minerale. Osobitost prosenih pahuljica jeste visok sadržaj gvožđa, i zbog toga se preporučuju kao proizvod koji povećava hemoglobin u krvi. Prosene pahuljice izbacuju suvišne mineralne soli iz organizma. Proso je najbogatiji vitaminom A, koji potpomaže zadržavanju vlage u tankim kožnim slojevima, kao i regeneraciji ćelija. Preporučuju se ljudima koji su skloni gojaznosti, zato što se proso ne taloži u vidu masti, već naprotiv uzima masti iz organizma i izbacuje ih.

Uputstvo:

Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 10 minuta 1. prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem izboru: toplom vodom, toplim mlekom, pripodnim sokom, jogurtom...) 2. promešajte, i ostavite da odstoji 3. pretvorite svoj doručak u topli dezert. Dodajte: banane, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice netafinisanog šećera od trske.... Sastav: zrno prosa, oljušteno od kore, popareno pod pritiskom i spljošteno. Zrno ne gubi svoja prirodna svojstva.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.