Bio-kutak logo

NAPITAK OD HELJDE U PRAHU 300g

NAPITAK OD HELJDE U PRAHU 300g

Šifra: 83

530 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: ZAJIC

Zemlja porekla: ČEŠKA REPUBLIKA

NAPITAK OD HELJDE U PRAHU 300g

Opis:

Zdravi napitak, visoke hranljive vrednosti i lake svarljivosti. Ima izvanredan ukus i aromu sa kojim možete da se osvežite, ali i da pripremite puding, musli, sos, milk šejk ili kafu. Bez laktoze, bez glutena , bez GMO. Preporučuje se i kao prehrambeni dodatak za osobe s povećanom fizičkom aktivnošću, za sportiste, kao i osobe s kardiovaskularnim oboljenjima, zbog visokog sadržaja korisih sastojaka.

Sastav:

Sirup kukuruza u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, brašno od heljde 7%, sladilo maltiol, toplotno obrađena soja, regulator kiselosti, kalijum fosfat, E471, silicijum oksid kao sredstvo protiv zgrušnjavanja, sol, stabilizator karagenan, prirodno identična mlečna aroma, prirodno identična aroma karoten

Uputstvo:

Pomešajte 25 g, 2 velike kašike ili 6 malih kašičica napitka sa 250 ml vruće vode.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.