Bio-kutak logo

MED OD ULJANE REPICE 1kg

MED OD ULJANE REPICE 1kg

Šifra: 829

700 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: PG ILIN

Zemlja porekla: SRBIJA

MED OD ULJANE REPICE 1kg

Opis:

Med od uljane repice je svetložute boje, izrazito je kremast i sadrži veliku količinu cvetnog polena. Bogat je polenom, mineralima i vitaminima i veoma lako se vari. Odličnog je kvaliteta i ima snažna antibakterijska svojstva, blagotvorno deluje na disajne organe, čisti jetru i reguliše nivo masnih kiselina u organizmu. Preporučuje se u borbi protiv čireva, kao i tegoba sa prostatom. Ima osobinu da veoma brzo kristališe. Već nekoliko dana nakon vrcanja, med uljane repice se pretvara u fine sitne kristale. Inače je poznato da se pčele vrlo lepo razvijaju kada imaju ovu pašu. Takav med prelazi u tečno stanje tako što se tegla sa medom stavi u posudu sa vodom koja se zagreva do temperature ne veće od 40ºC da bi med sačuvao sva svoja lekovita svojstva.

Sastav:

Uljana repica.

Uputstvo:

Med od uljane repice je najbolje koristiti svakog jutra, po jednu kafenu kašiku pre doručka ili rastvoren u mlakoj vodi, mleku, čaju.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.