Bio-kutak logo

MASLAČAK KOREN

MASLAČAK KOREN

Šifra: 585

2000 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

MASLAČAK KOREN

Opis:

Deluje na jetru (disfunkcija jetre, ciroza, hepatitis i slično). Osim toga maslačak se upotrebljava kod infekcija, virusa, oteklina, zadržavanje vode u organizmu.Maslačak stimulise protok žuci i da ima blagi diuretički efekat. Ova biljka pročišćava mokraćne puteve pa ima blagotvorno dejstvo na bešiku i bubrege. Preporučuje se za detoksikaciju jetre posebno kod upotrebe sintetickih lekova.Maslačak smanjuje nivo holesterola u krvi, podstiče apetit i varenje hrane.Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Koren maslačka 100%.

Uputstvo:

Jedna kašika korena stavi se u 2 dl vode, kuva na laganoj vatri nekoliko minuta, procedi nakon 15 minuta i pije tokom dana nezasladjeno, ili još bolje, zasladjen pravim domacim medom.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.