Bio-kutak logo

MALINA LIST

MALINA LIST

Šifra: 541

800 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

MALINA LIST

Opis:

Ulazi u sastav grudnih čajeva i kao adstringens u čajevima protiv dijareje. U narodnoj medicini se koristila za olakšavanje porođaja. Fermentisani list prijatno miriše, slično kineskom čaju, pa je nekad služio kao njegova zamena. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Malina list 100%.

Uputstvo:

Jednu kašičicu čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti da odstoji 10 minuta i procediti. VAŽNE NAPOMENE Piti dva do tri puta dnevno po jednu šolju čaja. Novija istraživanja ukazuju na prisustvo komponenti antagonističkog delovanja na matericu, pri čemu preovlađuje stimulirajući efekat. Stoga se ne preporučuje upotreba tokom trudnoće, a za olakšanje porođaja isključivo pod lekarskim nadzorom.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.