Bio-kutak logo

LINCURA KOREN

LINCURA KOREN

Šifra: 225

4900 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

LINCURA KOREN

Opis:

Koren lincure sadrži sekoiridoidne glikozide, ksantone, alkaloide, ugljene hidrate, pektin, tanine. Aktivni sastojci lincure svojom gorčinom podstiču apetit i olakšavaju lučenje žuči , ima pozitivan efekat na opšte zdravlje jetre, omogućava bolju apsorbciju gvožđa i ubrzava regeneraciju oštećene kože. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Koren lincure 100%.

Uputstvo:

Pola kašičice usitnjenog korena preliti sa oko 150 ml ključale vode i posle 5-10 minuta procediti. Čaj piti tri puta dnevno obavezno pola ili sat vremena pre jela. 50 g korena lincure staviti u 1 l rakije. Ostaviti da stoji 5-8 dana i procediti. Piti dva puta dnevno po 1 rakijsku čašicu pre jela. VAŽNE NAPOMENE: Utiče na menstrualni ciklus, a treba je izbegavati tokom trudnoće i dojenja. Ne treba je koristiti kod povišenog krvnog pritiska i kod čira u želudcu i dvanaestopalačnom crevu.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.