Bio-kutak logo

KOPRIVA KOREN

KOPRIVA KOREN

Šifra: 906

1200 RSD

Jedinica mere: kilogram

KOPRIVA KOREN

Opis:

Koristi se kao diuretik, adstringens i za grgljanje. Ekstrakti korena su sastojci nekih gotovih preparata sa indikacijama za upotrebu kod prostatitisa. U novije vreme izolovan je jedan lektin i više izolektina, koji stimulišu u humanim limfocitima proizvodnju gamainterferona. Ovaj lektin je izuzetno stabilan. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.

Sastav:

Kopriva koren 100% .

Uputstvo:

Jednu kašičicu čaja preliti sa 2 dl hladne vode, zagrejati do ključanja, ostaviti poklopljeno 10 minuta i procediti. VAŽNE NAPOMENE Piti tri puta dnevno po šolju čaja. Nije preporučljivo tokom trudnoće i dojenja.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.