Bio-kutak logo

KLEKA PLOD

KLEKA PLOD

Šifra: 584

2300 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

KLEKA PLOD

Opis:

Koristi se za lečenje mnogih bolesti, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu: kao diuretik, protiv nazeba, kašlja, vodene bolesti, gonoreje, astme, za znojenje, a spolja u obliku Spiritus juniperi za obloge i masažu protiv nazeba i reumatizma. U većim dozama kleka može biti škodljiva a može i da ošteti bubrege. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Kleka plod 100%.

Uputstvo:

Jednu kašiku čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti poklopljeno 30 minuta i procediti. VAŽNE NAPOMENE Piti tri puta dnevno po šolju čaja. Ne sme se koristiti kod bubrežnih oboljenja (nefritisa i pijelonefritisa), tokom dojenja, ni u trudnoći jer može dovesti do pobačaja.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.