Bio-kutak logo

KANTARION CVET

KANTARION CVET

Šifra: 371

800 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

KANTARION CVET

Opis:

Koristi se spolja protiv opekotina, za lečenje hemoroida i za zarašćivanje rana i kao antiseptik, a daje se u obliku čajeva kod obolele jetre, želudca i kod dijareje.Etarsko ulje kantariona deluje protiv crevnih parazita.Fenolska jedinjenja u kantarionu deluju antibakterijski.Sve više se koristi kao sedativ kod nekih vrsta neuroza i klimakteričnih tegoba.Dejstvo kantariona kao antidepresiv je u rangu sintetičkih antidepresivnih lekova. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Cvetni deo kantariona 100%.

Uputstvo:

Dve kašičice čaja (4 g) preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti poklopljeno 10 minuta i procediti. VAŽNE NAPOMENE Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.