Bio-kutak logo

IMELA BELA

IMELA BELA

Šifra: 561

800 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

IMELA BELA

Opis:

Antihipertenziv, citotoksik. Dobro deluje protiv visokog krvnog pritiska i ateroskleroze, ali je jakog i neujednačenog fiziološkog dejstva pa se treba upotrebljavati pod nadzorom lekara. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Herba imele 100%.

Uputstvo:

Jednu kašičicu čaja uveče preliti šoljom 2 dl hladne vode, sud poklopiti i ostaviti da odstoji preko noći.Ujutru čaj procediti. VAŽNE NAPOMENE Ovu količinu čaja popiti u toku dana u gutljajima bez šećera. Imelu treba uzimati kratko vreme, sa prekidima. Kod osetljivih osoba može da izazove alergijske reakcije, glavobolju i povišenu temperaturu.Nije preporučljivo tokom trudnoće, dojenja i za samolečenje.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.