Bio-kutak logo

HUMMUS ŠITAKE 200g

HUMMUS ŠITAKE 200g

Šifra: 613.4

270 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: RIBELLA

Zemlja porekla: SRBIJA

HUMMUS ŠITAKE 200g

Opis:

Ribella Hummus sa dodatkom šitake pečuraka namenjen je ljubiteljima egzotičnih ukusa i super zdravih namirnica. Šitake pečurke utiču na povećanje imuniteta u organizmu, a poznate su po velikoj količini minerala (kalcijum, fosfor, gvožđe, bakar, magnezijum, cink, mangan) i vitamina (B2, C, D). Mešavina kvalitetnih sirovina čini ovaj kremasti specijalitet jedinstvenim, jer se sličan proizvod ne može naći u zemlji i regionu. Posno, bez glutena, bez transmasti, bez veštaćkih boja, aroma i pojačivača ukusa.

Sastav:

Leblebije 47%, voda, repičino ulje, susamova pasta, pečurke šitake 3,8%, začini i ekstrakti začina, kuhinjska so, regulator kiselosti (limunska kiselina, natrijum bikarbonat), šećer, konzervans (kalijum sorbat), aroma.

Uputstvo:

Izvrstan namaz koji mogu konzumirati svi uzrati.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.