Bio-kutak logo

HRSKAVE PLOČICE SA KOPRIVOM

HRSKAVE  PLOČICE SA KOPRIVOM

Šifra: 50.3

1100 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: na merenje

Proizvođač: BASKET DOO

Zemlja porekla: SRBIJA

HRSKAVE PLOČICE SA KOPRIVOM

Opis:

Posvećene koprivi, egzotičnoj kraljici samoniklog bilja. Bogate semenom i listom koprive. Blago ljutkaste. Dodali smo i malo paprike, i slatke i ljute. Taman toliko dašmek bude bolji, a da kopriva i dalje caruje. Kopriva radosno pozdravlja boljukrvnu sliku, nivo gvožđa, zdrav san, zdraviji metabolizam. Zato smo je rado učinili delom Basket porodice.

Sastav:

Integralno pšenično brašno,pšenično brašno tip 850,raženo brašno,ječmeno brašno,kukuruzno brašno,ovseno brašno,biljna mast,seme koprive,mlevena ljuta paprika,slatka paprika,mleveni crni biber,morska so.

Nutritivne vrednosti:

Energetska vrednost 2139 kJ / 513 kcl od kojih su zasićene masti: 5.9 g, ugljeni hidrati 63.1 g, od toga šećeri 2.71 g, belančevine: 10.8g, vlakna 7.26 g , so 3.75g.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.