Bio-kutak logo

HOLESTOP SIRĆE 500ml

HOLESTOP SIRĆE 500ml

Šifra: 112.2

180 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: DR. ANDRA

Zemlja porekla: SRBIJA

HOLESTOP SIRĆE 500ml

Opis:

Od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke izvorno sadrži vitamin C i mineralne materije koje blagotvorno deluju na Vaš organizam i koriste se kao dopuna ishrani. Artičoka je biljka čija je lekovitost poznata vekovima. Ponaša se prirodno holeretik, deluje na nivo masnih materija u krvi tako što podstiče sagorevanje masti, poboljšava varenje, utiče na smanjenje štetnih materija, blagotvorno deluje na regeneraciju ćelija jetre i povećava izbacivanje toksina iz organizma. Preporučuje se svakodnevna upotreba proizvoda "Holestop" zbog njegove koristi u osveživanju organizma, očuvanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Sastav:

Od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke.

Uputstvo:

Dr Andra jabukovo sirće Holestop koristite tako što ćete dve kafene kašike ovog sirćeta, razblažiti sa 2 dl vode i zasladiti po želji sa malo meda. Pre upotrebe ga obavezno promućkati.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.