Bio-kutak logo

GUJINA TRAVA (SEME) - SIKAVICA

GUJINA TRAVA (SEME) - SIKAVICA

Šifra: 709

1600 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

GUJINA TRAVA (SEME) - SIKAVICA

Opis:

Silimarin deluje protiv brojnih otrova jetre (kao antagonist). Menja spoljnu građu jetrenih (hepatocita), tako da u nju više ne prodiru otrovi.Aktivira enzime koji u jetri razgrađuje strane materije, podstiče obnovu ćelija nakon oštečenja, delimično utiče i na modulaciju imuniteta . Povoljno utiče na oštećenja jetre npr.masne jetre, ciroze jetre. U narodu se upotrebljava za ublažavanje napada žuci, protiv šecerne bolesti, zatvora, za lecenje hemoroida i dr. Pripremaju se cajevi protiv niskog pritiska, za jacanje, bolji apetit, protiv morske bolesti, smetnje u žuci (kamen, bolovi) i protiv šecerne bolesti. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Sastav:

Seme sikavice 100%.

Uputstvo:

1 kašičica sikavice se prelije s 2 dcl vrele vode, ostavi da ostoji 10 do 20 minuta, procedi i nezaslađeno pije pre jela, 2 do 3 puta dnevno, polako u gutljajima.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.