Bio-kutak logo

GOTOVA SMEŠA ZA HRONO HLEB 500g

GOTOVA SMEŠA ZA HRONO HLEB 500g

Šifra: 197

160 RSD

Jedinica mere: komad

Pakovanje: 500g

Proizvođač: VEGA

Zemlja porekla: SRBIJA

GOTOVA SMEŠA ZA HRONO HLEB 500g

Opis:

Gotova smeša za hrono hleb.

Sastav:

Speltino integralno brašno, heljdino integralno brašno, raženo integralno brašno, ovsene mekinje, soda bikarbona, himalajska so i biljna vlakna.

Uputstvo:

Sadržaj pakovanja sjediniti sa 500ml mlake vode i ostaviti da odstoji na sobnoj temperaturi najmanje 45 minuta. Oblikovati u jedan ili više manjih hlebčića. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na T=200-220°C, između 30-40 minuta. Priprema hrono smeše u mini pekari: U posudu mini pekare prvo sipati 2 kašike maslinovog ulja, zatim dodati 550 ml mlake vode i na kraju dodati smešu za hrono hleb. Mini pekaru podesiti na program za integralni hleb (Wholewheat 3h 40min.)

Nutritivne vrednosti:

Sadržaj vlage: najviše 15%. Sadržaj pepela: najviše 2,5%. Kiselinski stepen do 4,5. Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji 05/17.

Alergen info:

Proizvod sadrži gluten.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.