Bio-kutak logo

CRVENI ZDRAVAC

CRVENI ZDRAVAC

Šifra: 580

1100 RSD

Jedinica mere: kilogram

CRVENI ZDRAVAC

Opis:

Koristi se kao dobar tonik (jačanje organizma) i hemostatik (zaustavlja krvarenje). U narodnoj medicini se koristi za lečenje rana, organa za mokrenje i protiv dijareje. Etarsko ulje zdravca čisti kožu, tako da nalazi primenu u kozmetici. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti. Stoga Vas molimo da uvek pročitate uputstvo za upotrebu koje je deklarisano na samom kupljenom proizvodu i da se pridržavate navedenih informacija.

Sastav:

Herba crvenog zdravca 100%.

Uputstvo:

Jednu ravnu kaščicu čaja preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti poklopljeno 5 minuta i procediti. VAŽNE NAPOMENE Piti dva do tri puta dnevno po šolju čaja između obroka. Za ispiranje usta na isti način, napraviti čaj sa dve kašičice čaja.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.