Bio-kutak logo

CRVENA DETELINA

CRVENA DETELINA

Šifra: 224

1800 RSD

Jedinica mere: kilogram

Pakovanje: Roba na merenje

CRVENA DETELINA

Opis:

Crvena detelina najviše pomaže ženama koje imaju problema sa hormonalnim disbalansom, što se dešava u menopauzi i predmenstrualnom periodu. Za njeno lekovito dejstvo zaslužni su izoflavoni, fitoestrogeni koji imaju slično dejstvo estrogenima, polnim hormonima koji igraju veoma važnu ulogu u funkcionisanju organizma žene. Vrlo neprijatni simptomi kao što su noćno znojenje, glavobolje, talasi vrućine - valunzi, nesanica, depresija, razdražljivost, hronični umor, a nakon dužeg vremena i osteoporoza, posledica su upravo smanjenog lučenja estrogena. Ove informacije nisu zamena za stručna mišljenja vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika u ovoj oblasti stručnosti.

Uputstvo:

Preliti jednu kašiku crvene deteline sa 2,5 dl ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji pola sata. Procediti i piti 2-3 šolje čaja dnevno.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.