Bio-kutak logo

ČOKO KIKI KREM 170g

ČOKO KIKI KREM 170g

Šifra: 137

270 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: LUČAR doo

Zemlja porekla: SRBIJA

ČOKO KIKI KREM 170g

Opis:

ČOKO KIKI KREM je jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan za sve one koji žele da uživaju u poslasticama, ali ipak misle na očuvanje svog zdravlja i zdravlja svoje dece i porodice. Ovaj slatki namaz izuzetnog nutritivnog sastava dobijen je potpuno prirodnim procesom proizvodnje od kikirikija i najkvalitetnijeg kakao praha. Postan je, sa smanjenim sadržajem šećera, ne sadrži veštačke boje niti arome, ne sadrži gluten, laktozu, trans masne kiseline, niti holesterol. Sadrži zato čak 53% kikirikija, koji je poznat po svojim korisnim svojstvima. Kikiriki obiluje antioksidantima, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima (magnezijum, fosfor, cink, mangan), kao i vitaminima E i B kompleks. Nutricionisti ga često preporučuju kao redovan sastojak u ishrani, može doprineti očuvanju pravilnih srčanih funkcija i odličan je saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma.

Uputstvo:

ČOKO KIKI KREM se može koristiti kao namaz, idealan je kao fil za palačinke, torte i kolače, ili kao dodatak različitim poslasticama, smutijima i šejkovima.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.