Bio-kutak logo

BRAŠNO OD LANA 200g

BRAŠNO OD LANA 200g

Šifra: 8606108655054

60 RSD

Jedinica mere: komad

Proizvođač: INTERPAK

Zemlja porekla: SRBIJA

BRAŠNO OD LANA 200g

Opis:

Laneno brašno se dobija na specifičan način. Prvo se iz semena lana cedi laneno ulje, a zatim se ostatak od zrna samelje. Laneno brašno apsorbuje i eliminiše toksine, smanjuje nivo holesterola u krvi. Zahvaljujući pozitivnom dejstvu vlakana na digestivni trakt, reguliše crevnu floru koju ujedno i obnavlja, eliminišući toksine iz organizma. Naročito se preporučuje protiv zatvora. Korišćenjem lanenog brašna u svakodnevnoj ishrani kontrolišete telesnu težinu i smanjujete osećaj gladi, smanjujete rizik od nastanka srčanih bolesti, karcinoma, moždanog udara i dijabetesa. Na ovaj način ćete obogatiti Vaš organizam esencijalnim masnim kiselinama, vlaknima i lignanima. Vlakna u lanenom brašnu su zadužena za osećaj sitosti. Preporučljiv je veći unos vode u organizam, pri korišćenju lanenog brašna, radi boljeg učinka.

Sastav:

100% prirodan mlinski proizvod dobijen mlevenjem pogače koja zaostaje nakon hladnog ceđenja ulja iz sirovog semena lana.

Uputstvo:

Upotreba lanenog brašna treba biti umerena i postepena. Preporučuje se prvenstveno po kašičica dnevno uz pahuljice, jogurt... Hleb od lanenog brašna je veoma zdrav i koristan. Takođe, laneno brašno se može koristiti i u kombinaciji sa drugim vrstama brašna, za izradu peciva i drugih specijaliteta od brašna.

*NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, farmaceutu.